Recensies

Oud en Nieuw

Wilma Faber- Jan 03, 2017 

Oud en nieuw gevierd in een rustige omgeving vanwege onze bang hond. Buiten was het guur, maar binnen was het goed toeven in onze Uilen kamer. En een heerlijk ontbijt. Mirjam en Toon het was super!

Fam

Fam Bekke- Jan 02, 2017 

Schoon, fris, helder, nieuw, prima ontbijt. Mirjam is bijzonder gastvrij, en niks is haar te veel. Wij komen zeker terug!

M.

Mariska- Jul 31, 2016 

Tijdens een weekendje fietsen last minute op hoeve blitterswijk geboekt; het was een super verblijf! Heerlijke bedden, mooi ruim appartement, alles met zorg gemaakt en afgewerkt en een fijne gastvrouw en gastheer. Eten bij Geertien is een aanrader! Zo ook een fietstocht door de Weerribbe. Wat een rust...

Aanrader met kinderen

Fam. Mey- May 29, 2016 

Wij hebben vorige week een geweldig verblijf gehad op de compleet nieuwe lokatie. Ons appartement was helemaal spik en span, alles keurig netjes en leuk het gezellige tweepersoons-stapelbed. De gastvrouw en -heer zijn bijzonder vriendelijk en ondanks hun vele bezigheden maakten ze echt even tijd voor ons. De kinderen konden helpen met het voeren van de beestjes en mochten nog even mee op de tractor. Het absolute hoogtepunt voor onze dochter. Leuk ook dat er twee grote trampolines zijn, een beachvolleybalveld en skelters voor de kinderen. De ontbijtruimte was nog niet helemaal af, maar belooft ook een mooie ruimte te worden voor de gasten. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

genieten!!!!!!!

cindy- Jan 12, 2015 

Wij hebben vorig jaar een week genoten op deze boerderij, samen met onze 2 kleintjes. Uitzicht op de cavia's en koeien. Trampoline, tractor, speelgoed buiten en een speelzolder voor als het slecht weer is. Er hoeft dus geen speelgoed mee in de auto die toch al vol zit als je met kids op vakantie gaat.
het bed was ontzettend goed , knus slaapplekje. Volgens mij hadden we de koeienstal/ appartement, ruim, veel
licht.
grote picknick tafel buiten en het ontbijt mag je eigenlijk
niet overslaan. Zo lekker en nog belangrijker met liefde
gemaakt. Mooi aangekleed allemaal met koeienservice
etc.
Toon en Mirjam zijn twee bijzonder lieve hardwerkende mensen, een gezellig praatje op zijn tijd.
ik ben helemaal ontstresst, heerlijk zo'n week op de boerderie
groetjes van Wilfred, Cindy, Aleisa &Annika

Genoten....

Maike van Kempen- Oct 18, 2014 

Puur genieten....
In alle rust en zeker met gezelligheid zorgen Toon en Mirjam voor geweldige dagen. Fijn dat we nog net op tijd waren, we hadden het niet willen missen.
Dank!!!

Genoten....

Maike van Kempen- Oct 18, 2014 

Puur genieten....
In alle rust en zeker met gezelligheid zorgen Toon en Mirjam voor geweldige dagen. Fijn dat we nog net op tijd waren, we hadden het niet willen missen.
Dank!!!

Met één woord: Geweldig!

Arjan / Peter & Ice- Oct 09, 2014 

Ontzettend bedankt voor de paar heerlijke dagen!
Jullie zijn een echte aanrader.

Men/mevr,

Ulrich & Ester- Sep 24, 2014 

We vonden het erg gezellig en hebben genoten van het korte, maar gezellige weekend.
We hopen dat jullie ook een goede vakantie hebben gehad. Misschien tot een volgende keer . Jullie zijn bijzondere mensen met ene zeer bijzondere B&B. Gastvrij en Uniek in alle opzichten wat er nodig is voor een B&B.
Groetjes uit Dordrecht

Erg leuke ervaring

Ernst Erik- Aug 15, 2014 

Leuke tijd gehad op deze boerderij. Mooie omgeving en erg leuke mensen.

Hoeve Blitterswijk , USA 5.0 5.0 10 10 Oud en nieuw gevierd in een rustige omgeving vanwege onze bang hond. Buiten was het guur, maar binnen was het goed toeven in onze Uilen kamer. En een heerlijk ontbijt. Mirjam en To

Schrijf een review

Plaats jouw resensie
* Verplichte velden