Appartementen

Uilen Kamer

De Uilen Kamer is geschikt voor 4 personen. De kamer beschikt over een eigen voordeur met terras, een badkamer met wc en een keukenblok met combimagnetron, koelkast en een 4 pits inductiekookplaat. U heeft dus de gelegenheid om zelf te koken.

DSC00978     DSC00979

Koeien kamer

De Koeien Kamer is geschikt voor 4 personen. De kamer beschikt over een eigen voordeur met terras, een badkamer met wc en een keukenblok met combimagnetron, koelkast en een 4 pits inductiekookplaat. U heeft dus de gelegenheid om zelf te koken.

DSC00980  DSC00981

Libelle Kamer

De Libelle Kamer is geschikt voor 2 personen. De kamer beschikt over een eigen voordeur met terras, een badkamer met wc en een keukenblok met combimagnetron, koelkast en een 4 pits inductiekookplaat. U heeft dus de gelegenheid om zelf te koken.

DSC00985  DSC00984

Hollandse wagen (chalet)

De Hollandse wagen is geschikt voor 2 à 3 personen. In de wagen bevindt zich een koelkast, magnetron en een kookplaat. Er is gelegenheid om thee en koffie te zetten. De douche en de wc bevinden zich buiten de wagen, in de karakteristieke Bed & Breakfast.
De Hollandse wagen heeft een groot eigen terras met uitzicht over de landerijen en het Woldlakebos, waarbij de cavia’s en konijnen uw buren zijn.

hollandse-wagen-1 hollandse-wagen-6  hollandse-wagen-4 hollandse-wagen-3

DSC00970    DSC00969

Dit is het uitzicht vanuit de Hollandsewagen. Je kijkt zo naar Woldlakebos

Al onze kamers zijn inclusief badhanddoeken, bedlinnen en keukendoeken. Daarnaast beschikken we ook over kinderledikanten en kinderstoelen.

Wilt u komen overnachten met meerder gasten? Dat is zeker mogelijk neem hiervoor contact met ons.